Denna bild är långtifrån bra, ibland förstår jag ej min mobilkamera!
Bilden skall föreställa hur man en hel dag arrangerar en överhandsfräs med vinkel å fotplattan. Det ar ej lätt, när jag hade rätt lutning så tog stagen i för anhållet, så lutningen blev fel. Höjde då med en distans mellan vinkeln och fotplattan! Då kom nästa elände, fräsen räckte ej tillräckligt djupt! Har ej någon förlängning för do: tar en chans flyttar ut fräsen, ej bra får instabilitet i fräsverktyget, men provar, jo prova en kort sträcka funkar. Avslutar här, tar cykeln, cykeltur, 0,5 mil, tur och retur en mil, för att svetsa samman ett brustet bandsågsblad. Undrar själv vad jag håller på med, men har bra kondis. Skall försöka få till bättre bild. Problemet är, man har bara halva foten anligg mot plankan, då fräsjäveln sitter i centrum. Såga klinga hade varit bättre, men är det omöjligt, så kan detta vara en väg få detta helvete klart:

Visningar: 66

Kommentar av Robert Sollare den 7 Maj 2018 kl. 19.22

Trägen vinner. Du klara det här Lennart !  :-)

Kommentar av Lennart Bodén den 7 Maj 2018 kl. 19.35

Hoppas de Robert, men ikväll så många frågor och tankar. Min son  fyller 50 år den nionde, jag minns då jag såg honom första gången på BB i Örebro, bakom en glasvägg, så stolt jag var med mamman, hur lik han var oss båda. Och nu när man sitter här , så kommer tankar, varför bar jag mig så illa åt???????????????

Tack igen du hör av dig, få vänner har jag, önskar vi ses en dag!

Kommentar av Robert Sollare den 9 Maj 2018 kl. 7.37

- Det är aldrig för sent att be om förlåtelse Lennart. Det är jobbigt att göra det, men du har inget att förlora. Sedan är det upp till sonen att ta emot eller inte. Glöm inte: Man ångrar oftast bara det man INTE gjort....

-Kör på det kommer att gå bra!

Kommentera

Du måste vara medlem i Swedish Classic Boats för att lägga till kommentarer!

Gå med i Swedish Classic Boats

© 2019   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor