Står IW Delfin i annonsen men jag tycker det ser ut som en IW Sport? Går säkert att göra båt av igen :)

http://www.blocket.se/stockholm/Sportbat_veteran_53894273.htm?ca=11...

Visningar: 433

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Nog är det en bättre affär att köpa Looping II då!

Hur är Looping II pris-satt?

"Går säkert att göra båt av igen :)"

Jomenvisst - men till vilken kostnad? Tid är pengar ...... mycket tveksamt att man får tillbaka sina insatser. Båten är helt okänd för den stora massan - endast ett fåtal med stora fritidsproblem lär hugga på ett sådant objekt.

Hur är Looping II pris-satt?

Det är en IW Sport. Det som är lite kul med denna båt är att det finns en ganska bra historia på denna båten. Notera även den i dag lite sneda stången för vattenskidåkning som sitter i motorbrunnen.

Hmm, då kanske jag åkt vattenskidor efter den på en liten insjö i Ångermanland när den var på turné i början på 60-talet... ;-)

@Christer Sandelin, tror dom flesta inte renoverar en båt för att tjäna pengar på det. I så fall kan man samla på tavlor, antika vaser eller liknande istället. Det är ytterst få både båtar och bilar man får tillbaka pengarna på efter en renovering utan man gör det för att man vill ha något fin att åka med och bevara en fin gammal båt/bil till eftervärlden. Kanske man själv hade en likadan som ung eller åkte med sin gamla farfar i en och vill göra iordning den för gamla minnens skull.

Har man sen kvar den länge så kan den om man har tur bli värd pengar om kanske 20-30år. Bara att kolla på t.ex Volvo PV och Amazon. Folk har alltid hållit på och fixat och mekat med dom mest av nostalgiska själ och nu helt plötsligt så har dom blivit värda rejält med pengar, i allafall om man jämför med för bara 10år sedan.

RSS

© 2023   Created by Anders Værnéus.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor